Bowi Kate Bag
Winter 2016

Business Bag:

Ben jij een business babe en ben je op zoek naar een stoere stijlvolle leren business bag? Dan is de business bag van Bowi Kate de ideale tas voor jou! Het is een exclusieve tas gemaakt van prachtig Italiaans rundleer van zeer hoge kwaliteit. De Kate business bag gebruik je zakelijk maar is ook prima te gebruiken in je vrije tijd en voegt nét dat beetje extra toe om stijlvol voor de dag te komen! Deze business bag is voorzien van een business insert met de ideale vakindeling voor al je ‘business essentials’, zoals een laptop of een tablet, een ordner en visitekaartjes. 

Kies je voor de Kate Bag, dan heb je een prachige leren businessbag. De insert van deze tas, is zo ingedeeld dat je alle zakelijke benodigheden makkelijk kunt opbergen. Hier past ook een laptop en een ordner in. 


 

Bowi Bag:

Ben jij een mama of mama-to-be en ben je op zoek naar een stoere stijlvolle leren luiertas? Dan is deze Diaper Bag van Bowi Kate de ideale tas voor jou! De tas is gemaakt van prachtig Italiaans rundleer van zeer hoge kwaliteit en wordt alleen maar mooier bij gebruik. De Bowi Diaper Bag gebruik je als luiertas maar kun je ook heel goed in je vrije tijd gebruiken vanwege het model, het leer en de kleur! Deze tas is voorzien van een diaper insert en heeft de ideale vakindeling voor al je ‘baby essentials’. 

Over Bowi Kate

Bowi Kate is een prachtig Nederlands merk ontstaan in Utrecht stad met als belangrijkste doel stoere en stijlvolle leren accessoires maken voor zowel business women als business mama's.

Onze ervaring leert dat het een flinke uitdaging is om een mooie stijlvolle leren luiertas te vinden. En helemaal een tas die je ook nog eens heel graag voor je werk of andere gelegenheden zou willen gebruiken. Met Bowi Kate hebben we een stijlvol, stoer en mooi concept neergezet. De collectie bestaat uit een prachtige leren business tas en een leren luiertas in diverse kleuren, ieder afzonderlijk met een bijbehorende insert. 

Voor iedereen die ouderschap en werk wil combineren is er de business tas en luiertas gecombineerd, ook wel de Bowi Kate Bag. Bij deze tas zit de diaper insert én de business insert zodat je voor de gelegenheid een andere "tas" kunt meenemen. De inserts verwissel je in een handomdraai en de look aan de buitenkant blijft precies hetzelfde. De inserts zorgen ervoor dat je geordend alle spullen bij je hebt die je op dat moment nodig hebt. 

Alle tassen van Bowi Kate worden gemaakt van prachtig hoogwaardig Italiaans runderleer en kenmerken zich door kwaliteit, eenvoud en vrouwelijke stoerheid, zodat eventueel ook je partner met deze tas voor de dag kan komen. De tassen zijn gemaakt met aandacht voor comfort en vanuit de behoefte die iedereen heeft als je ouderschap en werk combineert. De basis collectie van bowi kate bestaat uit de kleuren zwart, bruin en grijs. Twee keer per jaar wordt de collectie aangevuld met andere prachtige kleuren in gelimiteerde oplages of special editions. 

Kate Bag - Jet Black

 
€249.95
 

Kate Bag - Brownie

 
€249.95
 

Kate Bag - Iced grey

 
€249.95
 

Bowi Kate Bag - Jet Black

 
€279.95
 

Bowi Kate Bag - Brownie

 
€279.95
 

Bowi Kate Bag - Iced Grey

 
€279.95
 

Bowi Bag - Jet Black

 
€249.95
 

Bowi Bag - Brownie

 
€249.95
 

Bowi Bag - Iced grey

 
€249.95
 

Diaper insert - Jet Black

 
€34.95
 

Diaper insert - Brownie

 
€34.95
 

Diaper insert - Iced Grey

 
€34.95
 

Business insert - Brownie

 
€34.95