Ambassadrice


Word ambassadrice van de Merel Munt Foundation en help ons een bijdrage te leveren aan het welzijn van het meervoudig gehandicapte kind, jong volwassenen en hun begeleiding. De foundation werkt met een onafhankelijk bestuur dat jaarlijks een reeks van activiteiten organiseert voor kinderen met een beperking. Deze foundation spant zich in om bijdrages te generen via donaties en evenementen. Merel by Frederiek doneert ieder half jaar een bedrag aan de foundation.

 

Bezoek de website

 

Word ook ambassadrice


 

 

Eva

Een ambitieuze drive die is ontstaan door zusterliefde maakt deze foundation écht, waardevol en krijgt het de aandacht die het verdient. 

Waar een tas voor een vrouw van essentieel belang is, zo is de Merel Munt Foundation dit voor kinderen met een handicap. Een mooi initiatief dat alle support kan gebruiken.

 

Claudia 

Om een tassenmerk te introduceren heb je Lef nodig. Frederiek heeft dat getoond! Al jaren verkopen wij tassen van verschillende merken in Noord-Nederland. Frederiek sprong daar afgelopen jaar echt uit. Qua collectie, maar ook wat betreft haar persoonlijkheid.

Frederiek is van begin tot eind betrokken. Het reilen en zeilen van ontwerp, productie tot follow-up van de verkoop op de winkelvloer.

Wat ik persoonlijk erg leuk vind is dat ze haar zusje Merel zo centraal stelt in haar collectie en foundation.

Het maatschappelijk ondernemen komt op deze manier heel dichtbij. Ze stelt een ondernemer en consu