BETALEN

VEILIG BETALEN
Bijna al onze betalingen verlopen via ons betaalsysteem Mollie.
Op www.merelbyfrederiek.nl kan je met onderstaande betaalmethodes betalen:

IDEAL
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL.

CREDIT CARD
Je kunt bij ons met Mastercard, Visa en Maestro betalen.

BITCOIN
Bitcoin is een nieuwe vorm van geld: revolutionair, decentraal, neutraal en vrijwillig. Om het simpel te stellen: bitcoins zijn digitaal geld en je kan ze dus gebruiken net zoals je dat met Euro’s of Dollars zou doen.

ACHTERAF BETALEN

Achteraf betalen is niet mogelijk. Wij versturen alleen het product als de betaling succesvol is afgerond.

BETALING ONTVANGEN
Wij verzenden jouw bestelling alleen zodra wij jouw betaling hebben ontvangen. Let erop dat wij afhankelijk zijn van de snelheid waarmee uw bank het geld overmaakt naar onze bank, wij hebben geen invloed op de snelheid van dit proces.

MAIL ONS
Je kunt ons 24 uur per dag een e-mail sturen. Mail naar: webshop@merelbyfrederiek.nl


VERZENDING

GRATIS VERZENDING
Bij een besteding vanaf €50,- op www.merelbyfrederiek.nl zijn de verzendkosten gratis bij een bestelling binnen Nederland. Wij vervoeren onze pakketten met de koeriersdienst NedPak. Merel by Frederiek is niet aansprakelijk voor vertraging en/of zoekraken veroorzaakt door de koerierdienst.

VERZENDING BINNEN NEDERLAND
Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen te bezorgen op het door jouw aangegeven verzendadres. Zodra jouw bestelling wordt verzonden ontvang je een bevestigingsmail met jouw persoonlijke Track & Trace code. De koeriersdienst zal bij aflevering van het pakket om jouw handtekening vragen. Deze handtekening dient als bewijs dat jij jouw bestelling in ontvangst hebt genomen. De koeriersdienst biedt het pakket maximaal drie keer bij jou thuis aan. Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 1 tot 2 dagen na ontvangst van betaling bij jou af te leveren.

RETOUR

RETOURNEREN WWW.MERELBYFREDERIEK.NL
Mocht je toch niet tevreden zijn met jouw aankoop; al onze producten gekocht op www.merelbyfrederiek.nl mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden met ons retourformulier. Na twee weken is de retourtermijn verlopen en zullen wij jouw retour niet meer accepteren. SALE producten mogen ook worden geretourneerd in ruil voor geld. Wanneer het geretourneerde product beschadigd, gebruikt, incompleet of niet in de originele verpakking door ons wordt ontvangen zijn wij niet verplicht de producten aan te nemen.

RETOUR FORMULIER
Om het retourproces succesvol te laten verlopen moet je het retour formulier dat je hebt ontvangen bij jouw bestelling zorgvuldig invullen en samen met het product naar ons verzenden. De kosten van de retourzending zijn in alle gevallen voor jouw rekening. Het retouradres vind je op het retour formulier, dit adres moet duidelijk zichtbaar op de doos worden vermeldt. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de retour in goede orde bij ons wordt bezorgd. Bewaar daarom goed het verzendbewijs met track & trace nummer totdat jouw retour is afgehandeld.

GELD TERUGGAVE
Vanaf het moment dat wij jouw retour in ontvangst hebben genomen kan het tot maximaal 14 dagen duren voordat je het geld van het product terug hebt ontvangen, eventuele verzendkosten van de bestelling worden niet teruggestort.

GARANTIE
Op alle Merel by Frederiek producten gekocht op www.merelbyfrederiek.nl heb je 12 maanden garantie. De garantie periode start op de datum waarop het product is aangeschaft. Alleen een kopie van het aankoopbewijs of het ordernummer van de bestelling wordt geaccepteerd als geldig garantiebewijs.